Foglalás és árak

Hétköznap

1-2 fő részére:

45 000 Ft/éj

 

3-4 fő részére: 

55 000 Ft/éj

 

Hétvége és kiemelt időszak (2022. december 23.-2023.január 1)

1-2 fő részére:

49 000 Ft/éj

 

3-4 fő részére:

59 000 Ft/éj

 

Boglya reggeli kosár

16 000 Ft/kosár

A reggeli kosár csak előzetes rendelés esetén igényelhető, érkezés előtt 72 órával kérjük jelezni a reggeli kosár iránti igényt, utólagos rendelésre nincs lehetőség. Egy reggeli kosár 2 fő 2 napi bőséges reggelijét tartalmazza, amelyet érkezéskor szállítunk ki.

A kosár tartalma: kézműves kenyér/péksütemény, termelői gyümölcslé (Boglya lé) felvágott, kolbász, sajtválogatás, lekvár, joghurt, zöldség, gyümölcs, tojás. A reggeli kosarat igény szerint glutén és laktózmentes verzióban is elkészítjük.

Háziállat barát szálláshely

8 000 Ft/háziállat/éjszaka

Szívesen fogadjuk házi kedvenceiteket a  Boglya Ökoházban, etető és itató tállal illetve meglepetés finomsággal várjuk kedvenceiteket.

Foglalás

Ha szeretnél eltölteni nálunk néhány napot, akkor nincs más dolgod mint lefoglalni a számodra megfelelő időpontot. A részletekért töltsd ki az űrlapot!

A Boglya Ökoház minimum két éjszakára foglalható. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és az idegenforgalmi adót. Az árak forintban értendők.

A foglalás akkor garantált, ha a szállás és az opcionálisan igényelhető szolgáltatások díja a foglalástól számított 1 napon belül kiegyenlítésre kerül. A díj beérkeztével válik a foglalás véglegessé, amelyről visszaigazoló e-mailt illetve számlát küldünk.

Lemondási feltételek: Ingyenes lemondás 14 nappal az érkezés előtt. Amennyiben ettől később került lemondásra a foglalás, vagy nem tud megjelenni a szálláshelyen, a foglalási összeg 50%-a kerül felszámításra.

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha bármilyen kérdésed van a foglalással, a házzal, a felszereltséggel, a programokkal és az érkezéssel vagy a lemondással kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal!
Adatkezelési tájékoztató*